Mooisa logo klein
  • 7Y5A6949.jpg

    Plezierig werken in een inspirerende omgeving

  • Aangepaste foto header herfstblad.jpg

    De seizoenen geven ons veel inspiratie voor het maken van unieke (woon)accessoires

Locatie Moaisa in Stiens trotse bezitter van eigen website

Wanneer je mooie producten maakt, wil je dit ook graag tonen aan andere mensen. Eigenlijk wil je gewoon van de daken schreeuwen: Kom langs en bewonder! Dit geldt ook voor dagbestedingslocatie Moaisa in Stiens. Daarom is een moderne website ontwikkeld, zodat iedereen online kan zien hoe trots we zijn op het team en de producten die zij maken en aanbieden voor de verkoop.

De cliënten van Moaisa maken met ondersteuning van hun begeleiders prachtige (woon)accessoires zoals o.a. kaarsen en mozaïeken die ieder interieur sfeer geven. Stuk voor stuk zijn ze zelfgemaakt waardoor alle producten uniek zijn. Natuurlijk stemt het team van Moaisa hun ontwerpen en kleuren af op de actuele trends en jaargetijden, want niets is zo inspirerend als de Nederlandse seizoenen!

Bekijk onze nieuwe en natuurlijk bent u ook gewoon welkom om op de locatie een kijkje te komen nemen. Het adres en de openingstijden vindt u op deze website.
 

Ondernemend Talant
Moaisa valt onder het label Ondernemend Talant. Zij onderscheiden zich door naast hun fysieke winkellocatie, ook te beschikken over een eigen website. Op deze manier kunnen ze ook online geïnteresseerden informeren over hun uitgebreide assortiment en de aangename werkomgeving voor mensen met een verstandelijke beperking. Meer weten over Ondernemend Talant en de locaties die onder dit label vallen? Bekijk https://www.talant.nl/over-talant/ondernemend-talant